Borde inte längta tillbaka


Denna bild är ingenting att sträva efter - så som jag ser ut på denna bild borde jag inte sträva efter, längta till! Jag ler på bilden men jag mådde inte alls bra! Jag var så uttorkad att jag bara skrek mig igenom nätterna, skrek och "grät" . . . grät utan tårar . . . usch hur kan jag längta tillbaka till den kroppen???!!! . . . dumma anorexia som sätter sådana här tankar i mitt huvud . . .


Jobbigt med hjärtat . . .

Jag kan inte anstränga mig så mycket . . . jag gick i trappor idag . . . fick sådant problem med bröstet efteråt . . . mitt hjärta slår hit och dit, fram och tillbaka . . . gör ont. Är jobbigt att andas ibland . . . jag måste verkligen försöka att ta det lugnt . . . Det är flera timmar sedan jag ansträngde mig men nu är det förjävligt jobbigt . . . vill inte gå och lägga mig . . . är jobbigt att andas då jag ligger ned.

Får vila lite, se när jag går och lägger mig. Har i alla fall haft en bra dag - köpt bil - en volkwagn combi, röd. Sedan har jag fikat med Monica :-) Var mycket trevligt!!! Nu har jag tittat på Patrik 1,5 (Gustaf Skarsgård är en BRA skådespelare!!!)
Men som sagt, måste vila nu.
Hoppas ni alla har haft en bra dag.
Kramar, Katie

I feel so much stronger now!

Anna, Jea och jag samt många andra modeller går och visar kläder från butikerna i Malmö City den 15 augusti som jag tidigare nämnt. Detta som följer är vad som står om visningen på malmofestivalen.se.

"Malmö Citysamverkan vill gärna visa upp Malmö citys fantastiska shoppingutbud.

Tillsammans med stilkonsulten Mia Berg bjuder de på spännande aktiviteter i modets tecken! 

Det blir tre modevisningar i Raoul Wallenbergs park. Temat för dessa är ”Mode i Malmö City” och de riktar sig till modemedvetna unga och vuxna.

Dessutom delas specialerbjudanden från citys butiker ut under dagen. Missa inte!"

Det skall bli så otroligt roligt att få vara med! Men det är också lite nervöst ;-) "Bara två och en halv vecka kvar" :-)

Idag skall jag fika med en arbetskompis, sedan blir det en timme på ätstörningsenheten och sedan hem igen. Jag skall fixa biobiljetter till lillasyster och mig med. Hon har redan sett Harry Potter filmen, men jag har ingen att gå med så vi skall gå tillsammans. Blir kanske att vi gör det imorgon, jag hoppas det! Annars tar jag med mig mamma på bion :-D Skulle vilja se den filmen idag egentligen . . . men, men går inte alltid som man vill . . .
Ni som känner mig vet att jag på grund av min anorexi varit tvungen att säga upp min lägenhet inne i Uddevalla, min lägenhet som jag älskade, inte på grund av att jag inte betalade den eller liknande för det har aldrig varit några problem utan problemen har legat vid att jag vägrat att äta. Aldrig lagat mat och så vidare då jag bott i min lägenhet. I "väntan" på att behandlingen skall ta slut och att jag skall bli såpass bra att jag klarar allt med maten själv så bor jag hemma hos mina föräldrar på gården där jag har hästarna och där jag är uppvuxen.
Hade jag haft min lägenhet kvar så hade jag kunnat sticka ut med kompisarna när som. Nu måste allt planeras med bussar osv. och det går inga bussar ut hit till landet efter 21.00 på kvällarna vilket suger!!! Men, men that´s the way it is!

Hoppas att ni alla får en bra dag!
Varma kramar, Katie 

Då livsglädjen en gång tystnat

Att leva med anorexi har gjort så att min livslust en gång tystnat . . . i hela denna kamp, hela denna smärta orkar man inte leva . . . Därför måste jag bli frisk även om det känns som att det tar emot att släppa taget om anorexin. Borde inte ta emot, men det gör det . . . Måste till ätstörningsenheten imorgon, måste väga mig då. Hatar det . . .
Den 15 augusti går Anna, Jea och jag modeller på Malmö Festivalen, ser framemot det! Ja, jag längtar och anorexin skall inte få förstöra det!!! Nej det skall inte få förstöra mitt liv! Allt måste vara bättre än att leva i detta helvete! Ja måste vara så.

Sänder många varma kramar till farfar i himlen - åtta år idag av sorg och olidlig saknad!!! Du gick så plötsligt och oväntat bort Farfar!!! Jag älskar dig - Älskar dig alltid!
Varma kramar din Katie

Här börjar vägen - den riktiga vägen mot ett fortsatt liv!

Anna och jag skall börja blogga tillsammans nu :-) och min blogg är färdig! Detta är grymt spännande och vi har verkligen bestämt oss! för vi skall jobba mot ett fortsatt och värdigt liv! Vi skall jobba för att en dag kunna dra vårat strå till stacken och förbättra ätstörningsvården i Sverige - för att fler måste få chansen att överleva och klara sig, bli friska! - vi vet vilket helvete det är att lida av anorexi, vara inlagd på sjukhus - frivilligt och på tvång - och kämpa mot alla anorexidemoner som bestämmer i våra liv! Vi vet hur det är att leva i svält och hur det är att kämpa dagligen mot mardömmen som blev sann - vara nära döden är det värsta som man kan tänka sig - anorexi kan leda till döden - MEN vi har bestämt oss!!! Vi skall visa att det går att göra det omöjliga bli fri och överleva - Anorexi!!!

Vi kan, vi vill, vi skall - Tillsammans!!! Anna är den bästa vännen jag har!
Tack till Lovisa som hjälpt mig och Anna med de fina designerna på vår bloggar!
Varma kramar, Katie

test

testar bara färgen i inläggen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0